PDA

View Full Version : Trening br. 3

=VARP=Arg0n
03-02-2012, 20:24
Molio bi zainteresirane da se ovdje prijave i kažu kada im najbolje odgovara trening pa da nešto smislimo malo.

Trening će biti malo o letenju u paru. Dakle kako se leti, gdje se leti, na koji način se leti, što se prijavljuje preko radija i kako se bori na maloj skali (jer wingman taktike padaju u vodu kada je u borbi više od 8 zrakoplova). Dakle kog zanima nek se prijavi i ako želite neke dodatne lekcije slobodno tu napišite što biste htjeli vidjeti na treningu. Pitanja ćete ostaviti za kraj predavanja kako bi imali fluidnost predavanja.

P.S. Ako nas bude više onda ću vas podijeliti u par grupa i sa svakom proći osnove i onda polako u vježbanje protiv druge skupine koje ću ja nadgledati i onda ocjeniti.

P.P.S Vjerane ako si zainteresiran za vođenje treninga zajedno sa mnom javi se pa da se izorganiziramo.

=VARP=Vjeran
03-02-2012, 23:35
Može ,samo treba vidit vrijeme

Bobby
04-02-2012, 09:01
ja se javljam....ako moze...a vrijeme na svim treninzima na kojim sam ja bio odredjuju treneri (tj. instruktori)

=VARP=Arg0n
04-02-2012, 13:10
Je Bobby, istina je, ali onda bude jedna osoba ili dvije na treningu tako da mi se to ne isplati.

P.S. Ponedjeljak i četvrtak ja nemrem.

=VARP=Nage
04-02-2012, 18:16
Pa imamo trening večeras, radit ćemo upravo timski rad i isprobati manevre protiv tipova aviona koji će biti u Marianas kampanji. Tako da su svi dobrodošli. Čim više tim bolje.

=VARP=Nubian
04-02-2012, 18:58
Ja bum došo!

=VARP=Agramer
04-02-2012, 19:51
Veceras sam tu

=VARP=Kaso
05-02-2012, 14:02
Dođem. Održi ga večeras Argone. U tjednu smo sa svim i svačim okupirani..

Htio bi vidjeti na treningu razne situacije susretanja sa neprijateljem ( kad je viši, niži, head on..) znači koje manevre radiš sa wingmanom za rješavanje takvih situacija.

Zatim manevri za izbjegavanje 6-ica.

I još nešto, kako dobre turnove raditi?

=VARP=Arg0n
05-02-2012, 17:02
Danas će biti u 20:30 pa tko želi neka dođe.

P.S. za ubudće, sjetite se da ja subotom nikad ne letim.