Results 1 to 4 of 4
-
15-10-2019, 21:05 #1
Expert poster
MFG Crosswind pedals and warthog extensions on sale
Ekipa Varpovci, evo da i ovdje prosljedim post, pa ako stignete prenijeti vijest dalje po svijetu Super i hvala unaprijed !
Milan
Hi everyone, Milan Šimundža from MFG here...
---
We have lowered our prices on the occasion of opening an online store !
After 6 years of manufacturing flight simulator equipment we finally sell products from stock. We think this is a great reason for discount.
Since black friday is around the corner, our discounts will stay valid until Saturday, 30.11.2019 at 12 hours Zulu time, when Black friday event ends worldwide
---
Almost forgot...we now have BLACK warthog extensions too
Discounts :
5% on MFG Rudder pedals
20% on rudder pedal accessories
20% on warthog extensions
Enjoy your shopping folks at our new web store site mfg-sim.com
For existing customers, feel invited to leave your reviews on product pages. It's a new website so really lack a reviews...so it's currently opened and any (non customer) can leave review
regards
Milan
-
16-10-2019, 12:53 #2
Re: MFG Crosswind pedals and warthog extensions on sale
Čestitam Milane, ja sam super zadovoljan s tvojim pedalama. Precizne, kvalitetne i full podesive. Fale mi samo combat footrests i to bi onda bilo top. Za sada sam spustio dole originalne podloške za noge i tako koristim s petama na podu. Ali to nije najsretnije rješenje iako može proći.
BTW ova mekša opruga koju si dodao kao opcija u dućan je super odluka. Imamo sad još više opcija. Npr. ja volim mekše opruge kako na joysticku tako na pedalama i sad ova origanlna mi je na najslabijoj zategnutosti pa ću naručiti ovu mekšu da probam.
pozdravLast edited by =VARP=Tvrdi; 16-10-2019 at 12:58.
Its not the plane...its the plane and pilot
VARP IL2 GB SKINS
-
19-10-2019, 12:04 #3
Čestitam Milane
Tvoje pedale, serijski broj 0, su jos uvijek precizne i bez ikakve zracnosti ili skripavih zvukova.
Pozz.
-
27-10-2019, 21:49 #4
Bok Milane,
Da se i ja pridružim čestitkama i pohvalama za pedale koje su fantastične.
Sretan rodjendan Boby
Sretan rođendan Bobby !!!