Results 1 to 3 of 3
Thread: BAT - 1946 u novom obliku
-
17-02-2021, 11:57 #1
BAT - 1946 u novom obliku
JPEG screenshotovi nisu obrađivani naknadno , nego su rezultat modova Graphic Extender i Random Skies + Reshade.
Graphic Extender : https://www.sas1946.com/main/index.p...c,58926.0.html
Random Skies : https://www.sas1946.com/main/index.p...c,47154.0.html
Reshade: https://reshade.me/
-------------------------------------------------------------------------------
Graphic Extender je 1946 dao drugu dimenziju i nadam se da će u budućnosti biti integriran u neki update. FPS mu je s vremena na vrijeme problem , kod mene se to prikaže ako stavim oblake na hazy ili više od toga. U clear opciji vrtim 64 aviona na Pacifiku bez problema. Najviše mi se sviđa za letove na srednjim i velikim visinama. Obavezno je korištenje Carmaster Water moda kojega se aktivira kroz JSGME na ovaj način:
Graphic Extender se može jednostavno i isključiti, postoji opcija on/off:
-----------------------------------------------------------------------------
Random Skies učitava nove oblake koji izgledaju briljantno. Koliko sam vidio, nema utjecaja na FPS. Nakon instalacije, BAT se pokreće iz foldera Random Skies.
------------------------------------------------------------------------
ReShade je klasik koji nisam koristio do BAT-a. Malo za popraviti cjelokupan dojam. U zraku mi je dodao bar 20% na ova dva moda . Na zemlji su mi sjene malo prejake, pa se s tim još igram.
Kolor se još može popraviti u ATI control panelu kojim se dodaje toplina bojama i sl. a virtualna rezolucija sve to tjera do 3840 x 2160. Zadnji ATI driveri su stabilni i rade besprijekorno.
(Konfa je stara oko 5 godina , grafa je Radeon RX 460, proc je AMD FX 6300 i imam 16Gb memorije.)Last edited by =VARP=Dragunov; 17-02-2021 at 12:14.
-
17-02-2021, 13:00 #2
Re: BAT - 1946 u novom obliku
Izgleda zanimljivo..... koliko zauzima instaliran B.A.T jer sami instalacijski fajlovi imaju preko 100gb a nemam sve skinuto još?
Zadnji je Pegasus 3.8.2 što imam a vidim da ima još poslije....
"There are only two types of aircraft: Fighters and targets."
-
17-02-2021, 15:45 #3
Re: BAT - 1946 u novom obliku
BAT je sad podijeljen na dva dijela.
WW 2 je oko 70 Gb. Ostatak je oko 100 Gb.
U ostatku su WW1, avioni između dva rata i mlaznjaci. Za mlaznjake postoji i TOAS mod prva verzija - Falkland. Uskoro izlazi i druga. I to je oko 20 30 gigi.
BAT će rasti i dalje, svaki update izbace još koji avion, brod i sl.Neki dan sam si radio FMB i nakon zadnjeg updatea skužim ovo:
Još uvijek je većina modelirane vojske u poligonima, ali ovo je veliki korak. Izgleda perfektno . Plus vozila i brodovi. Trude se moderi više nego ikad.
Sad ne pričamo o fizici itd, ali za igru staru 20 godina je ovo fantastično.Last edited by =VARP=Dragunov; 17-02-2021 at 15:47.
Torrero,WD i Rij su bili super, sve 5 ona druga dvojica ne znam sad kako se zovu, ozbiljni ko grob. Sve u svemu, dobro. Tu su neke nijanse odlučile.
Diplome za TopDog natjecanje 1 vs 1 i Tablica